Exposities

Tentoonstelling Unpredicted

(1 feb - 1 mrt 2020)

De maand februari doe ik mee aan de expositie UNPREDICTED - FRISSE KUNST VOOR GEWONE MENSEN. Een unieke gelegenheid om de unieke kistjes van dichtbij te bekijken. En te kopen natuurlijk 😉 Je bent van harte welkom.

De andere deelnemende kunstenaars zijn: Anthonie Heynsius, Fridjof van den Berg, Ceciel van Berkum, Jos van den Eertweegh, Marian Koopen, Folkje Nawijn en Lavina Ngoesmin.

De expositie is open op vrijdag, zaterdag en zondag van 11-17 uur.

Feestelijke opening

De feestelijke opening is op zaterdag 1 februari om 17 uur. Met drankjes, hapjes en muziek van de Almeerse salsagroep Pagozar.

Unpredicted, flyer voor

tentoonstelling Unpredicted, flyer achter

Workshops

Aan de tentoonstelling zijn leuke workshops gekoppeld. Aanvang 14.00 uur. Kosten zijn € 5,- p.p. per workshop. Aanmelden via acquatornata@gmail.com.

zo 02-02: Marian Koopen - Tekenen met je ogen dicht
za 08-02: Folkje Nawijn - Maak je eigen beeldje van gevonden voorwerpen
zo 09-02: Anthonie Heynsius en Anita Nijman - Maak je eigen unieke kistje
za 15-02: Fridjof van den Berg - Kleuren binnen de lijntjes
za 22-02: Lavina Ngoesmin - Intuïtief werken met textiel
zo 23-02: Folkje Nawijn - Collages maken met natuurlijke materialen
za 29-02: Marian Koopen - Tekenen bij sprookjes
zo 01-03: Samen droedelen

Waar is het?

Casa Casla
Weerwaterplein 3
1324 EE Almere (Bekijk op Google Maps)

Met de auto

De locatie ligt in een betaald parkeren gebied: ma t/m za 07.00-24.00u en zo 12.00-24.00u.

  • Dichtsbijzijnde parkeergarage is de Schippergarage P7 (Brouwersstraat 3, 1315 BL Almere). Zover mogelijk achterin parkeren en dan de uitgang Schipperplein. Vanaf daar is het nog 2 minuten lopen.
  • Op straat parkeren kan bv. in de Hengelostraat of Zwollestraat. Hier is een blauwe zone (max. 1 uur met parkeerkaart).

Met het OV

Plan je reis via 9292.nl.

  • Bus
    De dichtstbijzijnde bushalte is bushalte Passage, welke te bereiken is met de bussen M4, M1 en R-Net 326. Loop via de Zadelmakerstraat naar de Brouwerstraat en daar sla je rechtsaf. Iets verderop vindt je het Casla-gebouw aan je linkerhand.
  • Lopen vanaf station Almere Centrum (10-15 minuten)
    Verlaat station Almere Centrum aan zijde Stationsplein. Loop over het Stationsplein rechtdoor de Stationstraat in. Aan het einde van de Stationstraat loop je rechtdoor het Stadhuisplein over richting de Diagonaal. Aan het einde van de Diagonaal kom je bij het Forum. Op het Forum ga je naar rechts richting de MediaMarkt. Loop voorbij de MediaMarkt en voorbij restaurant Sake. Iets verderop vindt je het Casla-gebouw aan je linkerhand.

Casa Casla
In dit gebouw is het: Casa Casla